Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Accountmanager

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Accountmanager in Dwingeloo? UBN Uitzendbureau is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 3500
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Accountmanager? Je kunt contact opnemen met Miranda Bosman op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via miranda@ubnuitzendbureau.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Accountmanager UBN Uitzendbureau 23-05-2024

Andere vacatures