Search
Close this search box.

Vacature accountspecialist Jumbo

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als accountspecialist Jumbo in Dwingeloo? Randstad Nederland is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Distributiecentrum is beschikbaar per 23-04-2024 tot en met 23-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Distributiecentrum
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2550 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van accountspecialist Jumbo? Je kunt contact opnemen met Hilda Kuiper Hilda Kuiper op het telefoonnummer 31614700013 of per e-mail via hilda.kuiper@randstadgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. accountspecialist Jumbo Randstad Nederland 23-04-2024

Andere vacatures