Search
Close this search box.

Vacature Allround specialistisch reiniger

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround specialistisch reiniger in Dwingeloo? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Glazenwasser Schoonmaker is beschikbaar per 27-03-2024 tot en met 26-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Glazenwasser Schoonmaker
Branche Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2426 – 2426
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround specialistisch reiniger? Je kunt contact opnemen met Lisa Kwakernaak Lisa Kwakernaak op het telefoonnummer Lisa Kwakernaak of per e-mail via l.kwakernaak@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Allround specialistisch reiniger Olympia 27-03-2024

Andere vacatures