Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Allround winkelmedewerker bedrijfskleding

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround winkelmedewerker bedrijfskleding in Dwingeloo? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Winkelmedewerker is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Winkelmedewerker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 8
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround winkelmedewerker bedrijfskleding? Je kunt contact opnemen met Lisa Kwakernaak Lisa Kwakernaak op het telefoonnummer Lisa Kwakernaak of per e-mail via l.kwakernaak@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Allround winkelmedewerker bedrijfskleding Olympia 22-05-2024

Andere vacatures