Search
Close this search box.

Vacature Assistent Controller

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent Controller in Dwingeloo? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Controller is beschikbaar per 22-04-2024 tot en met 21-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Controller
Branche Bouw/Installatie, Energie/Gas/Water
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent Controller? Je kunt contact opnemen met Rens Philips op het telefoonnummer 050-526 88 84 of per e-mail via r.philips@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Assistent Controller Headhuntersteam 22-04-2024

Andere vacatures