Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Controller - Tijdelijk

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Controller - Tijdelijk in Dwingeloo? Independent Recruiters is dan naar jou op zoek. De vacature van Controller is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Controller
Branche FMCG
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 5000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Controller - Tijdelijk? Je kunt contact opnemen met Kim Bleumer op het telefoonnummer 020-7723648 of per e-mail via kimbleumer.56929.572@independentrecruiters.aplitrak.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Controller – Tijdelijk Independent Recruiters 15-05-2024

Andere vacatures