Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Ervaren distributie chauffeur C C/E

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Ervaren distributie chauffeur C C/E in Dwingeloo? 24/7 Drive is dan naar jou op zoek. De vacature van Chauffeur Zeecontainers is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 06-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Chauffeur Zeecontainers
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Ervaren distributie chauffeur C C/E? Je kunt contact opnemen met - 24/7 drive Groningen op het telefoonnummer 31883365502 of per e-mail via groningen@247drive.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Ervaren distributie chauffeur C C/E 24/7 Drive 07-05-2024

Andere vacatures