Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen dwingeloo
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Entingheweg 20a, 7991 CC te Dwingeloo

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Dwingeloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Dwingeloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Entingheweg 20a, 7991 CC te Dwingeloo

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Aangevraagde omgevingsvergunning Entingheweg 20a, 7991 CC Dwingeloo.Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen voor de activiteit:herbestemming kantoor gelegen aan de Entingheweg 20a te Dwingeloo (aanvraagdatum 15-02-2024, zaaknummer 2024-007632).Informatie aangevraagde vergunningen.De publicatie van de reguliere aanvragen omgevingsvergunning heeft een informatief karakter. U kunt pas bezwaar maken als een besluit op een aanvraag genomen is. Dit besluit wordt gepubliceerd.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel