Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen dwingeloo
  2. GEMEENTEBLADOntwerp wijzigingsplan camping Meistershof, Lheebroek 33 Dwingeloo

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Dwingeloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Dwingeloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres Lheebroek in Dwingeloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOntwerp wijzigingsplan camping Meistershof, Lheebroek 33 Dwingeloo

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders bekend dat met ingang van 27 januari 2022 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-wijzigingsplan “Camping Meistershof, Lheebroek 33 Dwingeloo” met planidentificatie NL.IMRO.1701.509WPLhebroekDGL-0002.Richting de toekomst wil de camping zich verder specialiseren als kleinschalig en duurzaam recreatiepark. In de nieuwe situatie zijn er geen vaste plaatsen en groepsaccommodaties meer. De nadruk komt daarbij te liggen op campers, een toeristisch kampeerveld en een aantal bijzondere huuraccommodaties. Dit wijzigingsplan biedt ruimte hiervoor. Ter inzage: in verband met de coronacrisis is het alleen mogelijk het ontwerp-wijzigingsplan op afspraak in te zien. Wij verzoeken u het ontwerp-wijzigingsplan vanaf 27 januari 2022 te bekijken en alleen naar het gemeentehuis te komen indien strikt noodzakelijk en op afspraak. Wij volgen hierbij de op dit moment geldende corona-maatregelen. Het ontwerpplan is te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Zienswijze: vanaf 27 januari 2022 t/m 9 maart 2022 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan het college van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Graag het zaaknummer 313242 vermelden. Een mondelinge zienswijze kan momenteel alleen telefonisch. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden gemaakt via telefoonnummer 14 0521. Contact: cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0521.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel