Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen dwingeloo
  2. GEMEENTEBLADVerleende omgevingsvergunning (reguliere procedure) Honingvlaken 6, 7991 RW Dwingeloo

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Dwingeloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Dwingeloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerleende omgevingsvergunning (reguliere procedure) Honingvlaken 6, 7991 RW Dwingeloo

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld heeft besloten om de volgende omgevingsvergunning op grond van de Omgevingswet, te verlenen en heeft de beschikking op de hieronder vermelde datum verzonden aan de aanvrager:Honingvlaken 6, 7991 RW Dwingeloo, voor de activiteit zaaknummer: 2024-013573 Inzien vergunningU kunt dit besluit op afspraak inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521.Niet eens met dit besluit: maak bezwaarAls u het niet eens bent met dit besluit, kunt u bezwaar maken door binnen zes weken na de datum van de vergunning, uw bezwaarschrift te sturen naar Gemeente Westerveld, College vanburgemeester en wethouders, Postbus 50, 7970 AB Havelte.Aanvragen voorlopige voorzieningIn spoedeisende gevallen kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.U kunt een verzoekschrift voor een voorlopige voorziening ook digitaal indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).De Rechtbank brengt voor een verzoek om een voorlopige voorziening kosten bij u in rekening.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel