Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior Commercieel Medewerker Binnendienst in Dwingeloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Commercieel Medewerker Binnendienst
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior Commercieel Medewerker Binnendienst? Je kunt contact opnemen met Gerrit Hogeveen Gerrit Hogeveen op het telefoonnummer 06 - 12 43 55 83 of per e-mail via gerrit.hogeveen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Junior Commercieel Medewerker Binnendienst Randstad 03-06-2024

Andere vacatures