Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde in Dwingeloo? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Installatietechniek is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 12-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Installatietechniek
Branche Techniek
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde? Je kunt contact opnemen met Ruben de Weerd op het telefoonnummer 06 - 81 01 43 08 of per e-mail via r.deweerd@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde Eminent Groep 13-05-2024

Andere vacatures