Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Magazijnmedewerker Buiten

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Magazijnmedewerker Buiten in Dwingeloo? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Magazijnmedewerker is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Magazijnmedewerker
Branche Energie/Gas/Water
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Magazijnmedewerker Buiten? Je kunt contact opnemen met Lisanne Lisanne op het telefoonnummer 06-23386925 of per e-mail via Enexis.no@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Magazijnmedewerker Buiten Tempo-Team 03-06-2024

Andere vacatures