Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Magazijnmedewerker Distrivers

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Magazijnmedewerker Distrivers in Dwingeloo? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Magazijnmedewerker is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Magazijnmedewerker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Magazijnmedewerker Distrivers? Je kunt contact opnemen met Lisa Kwakernaak Lisa Kwakernaak op het telefoonnummer Lisa Kwakernaak of per e-mail via l.kwakernaak@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Magazijnmedewerker Distrivers Olympia 01-05-2024

Andere vacatures