Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Magazijnmedewerkers Hoogeveen

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Magazijnmedewerkers Hoogeveen in Dwingeloo? Covebo is dan naar jou op zoek. De vacature van Magazijnmedewerker Schoenfabriek is beschikbaar per 12-06-2024 tot en met 11-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Magazijnmedewerker Schoenfabriek
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Magazijnmedewerkers Hoogeveen? Je kunt contact opnemen met Christiaan Bakker Christiaan Bakker op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via bakker@covebo.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Magazijnmedewerkers Hoogeveen Covebo 12-06-2024

Andere vacatures