Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Mechanisch operator Hoogeveen 5-ploegendienst

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Mechanisch operator Hoogeveen 5-ploegendienst in Dwingeloo? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Mechanisch Operator Procesindustrie is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Mechanisch Operator Procesindustrie
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3370 – 3550
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Mechanisch operator Hoogeveen 5-ploegendienst? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via emmen@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Mechanisch operator Hoogeveen 5-ploegendienst Pro Industry 31-05-2024

Andere vacatures