Search
Close this search box.

Vacature Operator 5 ploegen

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator 5 ploegen in Dwingeloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Operator Productie Metaaladditieven is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 03-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Operator Productie Metaaladditieven
Branche Afval en milieu
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3100 – 3100
Uren p/w 33 – 33
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator 5 ploegen? Je kunt contact opnemen met Nesli Altun Nesli Altun op het telefoonnummer 06-30755221 of per e-mail via nesli.altun@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Operator 5 ploegen Randstad 04-06-2024

Andere vacatures