Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Oproep/Vakantiekracht Bijrijder Bedrijfsafval

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Oproep/Vakantiekracht Bijrijder Bedrijfsafval in Dwingeloo? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Bijrijder is beschikbaar per 18-04-2024 tot en met 17-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bijrijder
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 8
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Oproep/Vakantiekracht Bijrijder Bedrijfsafval? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via renewino@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Oproep/Vakantiekracht Bijrijder Bedrijfsafval Timing 18-04-2024

Andere vacatures