Search
Close this search box.

Vacature Productiemedewerker Bakkerij

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker Bakkerij in Dwingeloo? Covebo is dan naar jou op zoek. De vacature van Operator Bakkerij is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Operator Bakkerij
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 28 – 28
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker Bakkerij? Je kunt contact opnemen met Christiaan Bakker Christiaan Bakker op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via bakker@covebo.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Productiemedewerker Bakkerij Covebo 28-05-2024

Andere vacatures