Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productmanager

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productmanager in Dwingeloo? BON-Holding B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Productmanager is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 18-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productmanager
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3128 – 4544
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productmanager? Je kunt contact opnemen met Hielke Fictorie op het telefoonnummer 31682942963 of per e-mail via hielke.fictorie@bon-holding.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Productmanager BON-Holding B.V. 31-05-2024

Andere vacatures