Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider Renovatie en Verduurzaming

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Renovatie en Verduurzaming in Dwingeloo? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Renovatie is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Renovatie
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4470 – 6263
Uren p/w 24 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Renovatie en Verduurzaming? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 623807849 of per e-mail via demi.vantveer@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Projectleider Renovatie en Verduurzaming Maandag 16-05-2024

Andere vacatures