Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Psycholoog/Orthopedagoog

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Psycholoog/Orthopedagoog in Dwingeloo? Regionaal Instituut Dyslexie is dan naar jou op zoek. De vacature van Orthopedagoog is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Orthopedagoog
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2920 – 4893
Uren p/w 14 – 35
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Psycholoog/Orthopedagoog? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Psycholoog/Orthopedagoog Regionaal Instituut Dyslexie 03-06-2024

Andere vacatures