Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature schoonmaakmedewerker

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als schoonmaakmedewerker in Dwingeloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Objectleider Schoonmaak is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 31-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Objectleider Schoonmaak
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 14 – 14
Uren p/w 4 – 4
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van schoonmaakmedewerker? Je kunt contact opnemen met Ingrid van Huizen Ingrid van Huizen op het telefoonnummer 06-83102310 of per e-mail via ingrid.van.huizen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. schoonmaakmedewerker Randstad 31-05-2024

Andere vacatures