Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Specialist Allround Cleaner

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Specialist Allround Cleaner in Dwingeloo? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Industrieel Reiniger is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Industrieel Reiniger
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 2600
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Specialist Allround Cleaner? Je kunt contact opnemen met Lisa Kwakernaak Lisa Kwakernaak op het telefoonnummer Lisa Kwakernaak of per e-mail via l.kwakernaak@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Specialist Allround Cleaner Olympia 03-06-2024

Andere vacatures