Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen dwingeloo
  2. STAATSCOURANTOntwerp Wijzigingsplan Buitengebied Bosrand 16 Dwingeloo

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Dwingeloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Dwingeloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerp Wijzigingsplan Buitengebied Bosrand 16 Dwingeloo

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, maken B&W bekend dat met ingang van 31 december 2015 in het gemeentehuis in Diever, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘Wijzigingsplan Buitengebied Bosrand 16 Dwingeloo’, met planidentificatie NL.IMRO.1701.509WPBosrand16DGL-0001. Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kan tevens worden ingezien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het wijzigingsplan is opgesteld om, na sloop van de oude woning, herbouw van een nieuwe woning op het perceel Bosrand 16 te Dwingeloo planologisch mogelijk te maken. Zienswijze: tot en met 10 februari 2016 kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan het college van b&w van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0521. Contact: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel