Search
Close this search box.

Vacature Stageplaats DTP-er / Grafisch Vormgever

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Stageplaats DTP-er / Grafisch Vormgever in Dwingeloo? De Haan Media is dan naar jou op zoek. De vacature van Grafisch Vormgever is beschikbaar per 27-03-2024 tot en met 26-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Grafisch Vormgever
Branche ICT
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Stage
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Stageplaats DTP-er / Grafisch Vormgever? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Stageplaats DTP-er / Grafisch Vormgever De Haan Media 27-03-2024

Andere vacatures