Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vakantiebaan champignonkwekerij

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vakantiebaan champignonkwekerij in Dwingeloo? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Hulpkracht Schoonmaak is beschikbaar per 03-05-2024 tot en met 02-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Hulpkracht Schoonmaak
Branche Industrie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 17 – 24
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vakantiebaan champignonkwekerij? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via MKBHoogeveen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Vakantiebaan champignonkwekerij Timing 03-05-2024

Andere vacatures