Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Adviseur Ruimtelijke Ordening

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Adviseur Ruimtelijke Ordening in Dwingeloo? BNSP is dan naar jou op zoek. De vacature van Adviseur Ruimtelijke Ordening is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Adviseur Ruimtelijke Ordening
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5247 – 5247
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Adviseur Ruimtelijke Ordening? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Adviseur Ruimtelijke Ordening BNSP 16-05-2024

Andere vacatures