Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Beleidsadviseur Water en Riolering

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Beleidsadviseur Water en Riolering in Dwingeloo? Samenwerkingsorganisatie De Wolden/Hoogeveen is dan naar jou op zoek. De vacature van Beleidsadviseur is beschikbaar per 19-05-2024 tot en met 18-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beleidsadviseur
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Freelance
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Beleidsadviseur Water en Riolering? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Beleidsadviseur Water en Riolering Samenwerkingsorganisatie De Wolden/Hoogeveen 19-05-2024

Andere vacatures