Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Carrière switch naar monteur voertuigen

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Carrière switch naar monteur voertuigen in Dwingeloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Voertuigen is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Voertuigen
Branche Automotive
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Carrière switch naar monteur voertuigen? Je kunt contact opnemen met Marijke Drenth & Marije de Jong Marijke Drenth & Marije de Jong op het telefoonnummer 06-14776653 of per e-mail via marijke.drenth@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Carrière switch naar monteur voertuigen Randstad 27-05-2024

Andere vacatures