Search
Close this search box.

Vacature Monteur raambekleding

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Dwingeloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Monteur raambekleding in Dwingeloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Wandplaten is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 09-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Wandplaten
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 37 – 37
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Monteur raambekleding? Je kunt contact opnemen met Milon Heikens Milon Heikens op het telefoonnummer 06-83011922 of per e-mail via milon.heikens@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures dwingeloo
  2. Monteur raambekleding Randstad 10-06-2024

Andere vacatures