Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen dwingeloo
  2. GEMEENTEBLADDwingeloo, Drift 4, 7991 AA,

Redactie DwingelooOnline.nl

De redactie van DwingelooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Dwingeloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Dwingeloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres Drift in Dwingeloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADDwingeloo, Drift 4, 7991 AA,

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

wijziging gebruiksvergunning brandveilig gebruik voor hotel de Drentse Liefde, ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreid, verzenddatum 02-09-2021, zaaknummer 304608Procedure.Inzage: De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage. In verband met corona is het alleen mogelijk de stukken digitaal in te zien. U kunt een afspraak maken via 14 0521. Uiteraard volgen wij hierbij de geldende regels. Op verzoek kunnen de betreffende stukken ook gemaild worden. Zienswijze: vanaf 8 september 2021 tot en met 20 oktober 2021 kan een zienswijze ingediend worden. Een zienswijze kan verzonden worden aan het college van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte onder vermelding van het zaaknummer. Contact: telefoonnummer 14 0521

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel